Längesen

God kväll!

Har hört många fråga det sista när jag tänkt skriva i bloggen igen...:P Har varit otroligt dålig på det. 
Men sanningen är att jag har verkligen inte haft tid. Skrev ju som mest förra året innan jag började jobba och sen har det bara blivit sämre och sämre..
Har inte varit sugen på att skriva något heller..
Men tänkte att jag får väl gå in nu när jag väl har en stund över och skriva lite. 

Det har väl egentligen inte hänt så mycket nytt sen sist. Jag jobbar och står i. Har haft turen nu det sista och fått jobba ganska många dagar. Har även en del dagar ett par veckor framåt :)
Jag älskar verkligen mitt jobb. Nu de sista veckorna känner jag själv hur mycket jag har utvecklats som person och på jobbet med. Jag lär mig nya saker varje dag och mer ska det bli. Jag älskar att lära mig eftersom jag tycker det är roligt. :D 
Jag kan även hjälpa kunderna mer och dom blir väldigt tacksamma och det gör mig så glad att jag kan göra dom glada. :)
Mitt mål är att fortsätta kämpa på och förhoppningsvis bli lika duktig som dom andra jag jobbar med. Det är inspirerande att se mina kollegar när dom arbetar och se hur mycket dom kan och kan hjälpa kunderna. :)


Har ju även fått nya vänner genom jobbet som jag umgås med så känns inte alls lika ensamt här i stan längre. Börjar få mig ett vanligt liv igen och känna mig som hemma i den här lilla mysiga stan. 
Och det känns alledeles underbart ;)

Ett litet bakslag idag när det har snöat :( Jättekallt ute! Vi tog en tur till Tanum förut. Var tvungen att kolla in nya Lindex som har öppnat där. Jätte fint och framför allt stort. 
Köpte lite nya grejer till badrummet ifrån H&M HOME. Dom kan ha en del fint ibland. Så nu är det lite färg i badrummet som behövs nu när våren är på G. VIlket jag hoppas den är ;)


Nu blir det lite serietittande och myskväll med min älskade man resten utav kvällen. Får ladda inför en hel arbetsvecka till :D
Hoppas ni andra har en mysig söndag!! 

Kram på er!